VIOLETA VIJULIE

  Candidat la Primaria Sectorului 3 in cursa interna PNL

Home > Home_slider > Scrisoare pentru locuitorii Sectorului 3

Dragi locuitori ai Sectorului 3,

Am avut o copilărie fabuloasă în Sectorul 3. În Balta Albă, după ”capătul lui 92”, vis-a-vis de betonieră și aproape de ”poarta 4” a uzinei 23 August. Expedițiile în curtea uzinei, escaladarea munților de pietriș și praf de la betonieră, construcția cazematelor din bucăți de gheață sparte de pe alee, cișmeaua dintre casele din spatele blocului la care ne răcoream picioarele vara, tenis de picior, frunza și elasticul, enigmaticul parc IOR, toate acestea mă fac să vibrez și acum. Și asta nu se va schimba niciodată.

Mai târziu am realizat că lumea copilăriei mele era săracă, tristă și poluată, iar dacă noi, copiii, suplineam neajunsurile cu fantezie era doar o formă de a supraviețui cu zâmbetul pe buze într-o lume gri.

Acum suntem adulți, liberi, ”cetățeni europeni și avem drepturi”. Nu există niciun motiv pentru care să nu avem un Sector fabulos, dar de data asta în sensul real și modern al cuvântului. Nu trebuie să fim blazați și să ne autoamăgim cu expresii de genul: ”da, a furat, dar a și făcut ceva”. Nu mai trebuie să ne mulțumim cu ”ceva”, mai ales că o facem pe banii noștri. Da! Banii din care ei ”au furat dar au și făcut ceva” sunt ai cetățenilor din Sectorul 3.

Din aceste motive și multe altele, am decis să candidez pentru Primăria Sectorului 3. Acum sunt în cursa internă, dar cu ajutorul dumneavoastră pot deveni candidatul oficial al PNL pentru Primăria Sectorului 3.

Eu vreau să aplic în Sectorul 3 conceptul de administație inteligentă. Adică, tot ceea ce este necesar într-un oraș, de la infrastructură, parcări, iluminat, parcuri industriale și tehnologice la parcuri și spații verzi, la interacțiunea dintre cetățean și instituțiile publice etc. să includă tehnologii moderne și cât mai puțin poluante, digitalizare, colectarea de informații cu ajutorul senzorilor și centre de comandă multifuncționale. Totul pentru a face viața în Sectorul 3 mai sigură și mai confortabilă. Puteți citi mai multe informații pe www.violetavijulie.ro.

Aștept cu drag și mare deschidere propunerile dumneavoastră. Însă, înainte să-mi spuneți ce vă doriți pentru Sectorul 3, îndrăzniți să visați. Luați ca exemplu Oradea, Cluj, Alba-Iulia sau orice capitală europeană. Nu vă mulțumiți cu puțin!

 

In încheiere vă mulțumesc pentru atenție și vă chem să mă susțineți!  Cu sinceritate și considerație,  Violeta Vijulie

P.S. Dacă v-a plăcut scrisoarea mea, vă rog să vorbiți despre mine cu 5 persoane.